Logga in

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Du är även varmt välkommen att ringa oss på 0770-330 107. Då får du prata med en personlig lånespecialist som hjälper dig.

Kategorier

  • Vad är lån med bostaden som säkerhet?

    Lån med bostaden som säkerhet är ett alternativ för dig som redan äger en bostad och som vill belåna bostaden ytterligare genom ett nytt bolån.

    För att du ska kunna belåna bostaden ytterligare måste marknadsvärdet på bostaden vara högre än de lån som du har på bostaden idag. Då kan du nämligen använda det extra värdet till ett nytt lån som passar just dina behov. Oavsett om du vill lösa skulder och dyra smålån, renovera huset eller förverkliga en dröm kan ett lån med bostaden som säkerhet vara lösningen för dig.

  • Kan jag låna med bostaden som säkerhet om jag har betalningsanmärkningar och skulder?

    Ja, på Bluestep ser vi till hela din ekonomiska situation och fokuserar på din betalningsförmåga framåt istället för att endast låta din ekonomiska historik vara avgörande för att få lån.

    Det innebär att du kan använda lånet till att betala av skulder eller lösa dyra lån och krediter. Observera att det finns begränsningar i hur mycket av marknadsvärdet du kan belåna beroende på vilken typ av bostad det är, var i landet du bor och dina ekonomiska förutsättningar. Som mest kan du belåna bostaden till 85% av marknadsvärdet.

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies här