En bolånebank för fler

Hos oss får du hjälp när andra banker inte kan. Vi lägger vårt största fokus på möjligheter och betalningsförmåga framåt snarare än på historik och anställningsform.

Bluestep Bank är en marknadsledande och lösningsorienterad bank med kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan starten 2005 har vi skapat en tryggare ekonomi för tusentals låntagare och sparare. Vi vill vara förstahandsvalet för de människor som av någon anledning inte kan få lån hos de traditionella bankerna.

Vi omfamnar olikheter – hos våra kunder såväl som hos våra medarbetare. Alla människor är olika och vi lägger stor vikt vid personliga lösningar. Vi kan bland annat prata med våra kunder på över 20 olika språk. Vår vision är att ge våra kunder en stabil ekonomisk situation – oavsett bakgrund och ursprung.

Du hittar mer information om Bluestep Bank och bolagsstyrningen på vår koncerns webbplats www.bluestepbank.com

Bluestep Bank AB (publ) är ett bankaktiebolag som står under Finansinspektionens tillsyn.

Hållbarhet är en grundpelare i vår affärs- samt företagskultur och som bolag strävar vi efter att bidra till en långsiktigt hållbar utveckling. Vårt hållbarhetsarbete omfattar därför hela vår verksamhet.

Grönt Bolån

På Bluestep främjar vi hållbara val, för både plånboken och miljön. Därför lanserar vi nu Grönt Bolån för att uppmuntra fler att ställa om till ett klimatsmart hem.

Mer om Grönt Bolån
ESG

ESG står för environmental, social och governance. Våra ESG-mål beskriver med andra ord vårt arbete för att vara ett hållbart företag som värnar om miljön, sociala värden och en ansvarsfull governance.

Mer om ESG