Om Bluestep Bank

En bolånebank för fler

Hos oss får du hjälp när andra banker inte kan. Vi lägger vårt största fokus på möjligheter och betalningsförmåga framåt snarare än på historik och anställningsform.

Bluestep Bank är en marknadsledande och lösningsorienterad bank med kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan starten 2005 har vi skapat en tryggare ekonomi för tusentals låntagare och sparare. Vi vill vara förstahandsvalet för de människor som av någon anledning inte kan få lån hos de traditionella bankerna.

Vi omfamnar olikheter – hos våra kunder såväl som hos våra medarbetare. Alla människor är olika och vi lägger stor vikt vid personliga lösningar. Vi kan bland annat prata med våra kunder på över 20 olika språk. Vår vision är att ge våra kunder en stabil ekonomisk situation – oavsett bakgrund och ursprung.

Du hittar mer information om Bluestep Bank och bolagsstyrningen på vår koncerns webbplats www.bluestepbank.com

Bluestep Bank AB (publ) är ett bankaktiebolag som står under Finansinspektionens tillsyn.

Kontaktinformation

Huvudkontor
Bluestep Bank AB
Sveavägen 163
113 46 Stockholm

Postadress
Bluestep Bank AB
Box 23138
104 35 Stockholm

Telefonnummer 0770-33 01 00 (lokal samtalstaxa)
E-postadress kundservice@bluestep.se
Organisationsnummer 556717-5129

Hållbarhet är en grundpelare i vår affärs- samt företagskultur och som bolag strävar vi efter att bidra till en långsiktigt hållbar utveckling. Vårt hållbarhetsarbete omfattar därför hela vår verksamhet.

Läs mer om hållbarhet på Bluestep Bank

Jobba hos oss

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av entreprenörsanda och engagemang. Du får arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi satsar mycket på intern utveckling och för rätt person finns det goda möjligheter till en spännande karriär.

Våra partners

Vi är stolta över våra produkter och vårt företag. Det är därför vi väljer att arbeta med några av de största och mest professionella samarbetspartnerna. Goda relationer innebär mer möjligheter och bättre affärer för alla parter.

Press

Att vara del av en lånemarknad i förändring kräver kompetens och erfarenhet. Vi befinner oss i en stark position på marknaden och välkomnar därför journalister att ta kontakt med oss. Vi strävar efter att besvara frågor så snabbt som möjligt.

Finansiella rapporter

Här publicerar vi löpande finansiell information och rapporter. Syftet är att ge marknaden och andra intressenter en korrekt och aktuell bild av oss och vårt koncept.