Logga in

Få lugn och ro i din ekonomi

Vilket lån är bäst för mig, hur sparar man ihop till sitt mål och hur gör man för att få sova gott om natten? Få inspiration, tips och råd om allt som rör vardagsekonomi och bostadslån.

Artiklar

kronofogden-skrivbord-d.jpg
20-07-02

Skulder hos Kronofogden – så påverkar de dig

Att ha skulder hos Kronofogden kan försvåra flera viktiga delar kring din ekonomi och ditt arbete. Här får du veta mer om vad det innebär och vad du kan göra för att lösa situationen på bästa sätt om du trots allt hamnat hos Kronofogden.

Läs hela artikeln
par-cyklar-d.jpg
20-06-22

Semesterbudgeten som håller hela sommaren

Oavsett om du brukar åka utomlands eller hålla dig inom landets gränser under semestern är det lätt att utgifterna drar iväg när vi är lediga. En enkel budget för sommarens äventyr kan vara till stor hjälp för att få koll på att semesterkassan räcker hela sommaren.

Läs hela artikeln
interiör-stuga-d.jpg
20-05-29

Öka värdet på fritidshuset

Coronapandemin har lett till ändrade semesterplaner för många svenskar i sommar. Efterfrågan och priser på fritidshus har i samband med det ökat lavinartat den senaste tiden. För dig som är fritidshusägare och planerar att sälja så är detta ett ypperligt tillfälle att förbereda huset inför försäljning. Nedan kan du läsa om hur du ökar värdet på ditt fritidshus.

Läs hela artikeln
Mamma-barn.jpg
20-05-25

Samla lånen och få lägre kostnader

I dag är det inte ovanligt att ha flera mindre lån och krediter spridda på olika håll. Genom att samla ihop dina smålån till ett enda större kan du spara pengar och samtidigt få bättre översikt av din ekonomi. Här är lite hjälp på vägen om du funderar på att samla dina lån.

Läs hela artikeln
header-matlagning.jpg
20-04-29

Så undviker du matsvinn och skonar vardagsekonomin

Att kasta så lite mat som möjligt är ett av de enklaste sätten till att leva mer hållbart och samtidigt spara pengar. Vi har samlat några konkreta tips på hur du enkelt kan planera, förvara och tillaga mat lite klokare.

Läs hela artikeln
Renovera-hallbart.jpg
20-04-28

Så renoverar du hållbart

Planerar du att börja renovera eller är du kanske redan i full gång? Då finns en hel del att vinna genom att tänka hållbart, både för din plånbok och miljön. Vi har samlat några konkreta tips som hjälper dig att göra mer hållbara val inför och under en renovering.

Läs hela artikeln

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies här