Logga in

Få lugn och ro i din ekonomi

Vilket lån är bäst för mig, hur sparar man ihop till sitt mål och hur gör man för att få sova gott om natten? Få inspiration, tips och råd om allt som rör vardagsekonomi och bostadslån.

Artiklar

vinter-sportlov.jpg
21-02-12

Sportlovet närmar sig och i år stannar många familjer på hemmaplan. Vi har samlat 23 tips på coronavänliga aktiviteter som passar alla plånböcker.

Läs hela artikeln
desktop-sanka-m-betalning-2021.jpg
21-02-07

Smålån, kreditskulder och skyhöga räntor kan leda till ekonomiska trubbel. Genom att samla dina lån och dyra kortkrediter kan du sänka dina lånekostnader – och på så sätt spara tusentals kronor varje månad.

Läs hela artikeln
loppis-5.jpg
21-02-04

Att köpa och sälja second hand bidrar både till en hållbar ekonomi och miljö. Dessutom kan du tjäna en extra slant genom att sälja begagnat på nätet. Vi listar säljknepen du måste ha koll på.

Läs hela artikeln
desktop-viktiga-sparmal-2021.jpg
21-01-11

Viktiga sparmål alla borde ha för en tryggare ekonomi 2021

Varför ska man spara? Hur mycket bör man spara till sin buffert och till pensionen? Vi listar de viktigaste sparmålen alla borde ha.

Läs hela artikeln
desktop-sparmal-2021.jpg
21-01-08

Nystarta din privatekonomi 2021 - 6 enkla tips

Blev jul och nyår dyrare än vad du tänkt dig? Städa upp i plånboken och börja prioritera dina utgifter. Vi har samlat 6 konkreta tips som kan göra att du får mer pengar över i plånboken.

Läs hela artikeln
desktop-foretag-corona-ersattning.jpg
20-12-09

7 ekonomitips till enskilda företagare och frilansare under Corona

Stödpaket, sänkta avgifter, sjukersättning och anstånd med skattebetalningen är några av alla åtgärder som vidtagits för att hjälpa företagare under coronapandemin. Nu tipsar vi om några av de stödåtgärder du som frilansare eller enskild företagare kan ansöka om.

Läs hela artikeln