Logga in

Få lugn och ro i din ekonomi

Vilket lån är bäst för mig, hur sparar man ihop till sitt mål och hur gör man för att få sova gott om natten? Få inspiration, tips och råd om allt som rör vardagsekonomi och bostadslån.

Artiklar

minska-utgifter-desktop.jpg
21-07-06

Boosta ekonomin och minska dina utgifter

Att vara sparsam behöver inte vara tråkigt – tvärtom! Det finns mycket att vinna på att tänka ett steg längre istället för att alltid handla på impuls. Vi listar fem steg för hur du kan bli ditt bästa ekonomiska jag.

Läs hela artikeln
Semesterpengar-desktop.jpg
21-07-05

Så får du semesterkassan att räcka längre

Snart dags för semester? För många av oss handlar semestern om att fylla dagarna med aktiviteter. Vi har dock en tendens att spendera betydligt mer pengar än vad vi egentligen tänkt.

Läs hela artikeln
checklista-batkop.jpg
21-07-05

Checklista: att tänka på inför båtköpet

Dags att uppfylla drömmen om egen båt? Att kunna bege sig ut på sjön under varma sommardagar är det många som drömmer om. Men ett båtköp kan vara svårt – speciellt om du är ny inom båtvärlden. Här är en checklista på saker du bör ha koll på innan du genomför affären.

Läs hela artikeln
amortera-sparande-eller-kostnad-desktop.jpg
21-07-04

Amortera extra? Det här bör du tänka på

Amorterar du på ditt bolån? Det råder delade meningar om hur man ska tänka kring amortering. Vissa ser det som en kostnad och andra som ett sparande. Vi delar med oss av fördelarna med amortering.

Läs hela artikeln
bolan-betalningsanmarkning-desktop.jpg
21-07-03

Låna med betalninganmärkning - så går det till

Drömmer du också om att renovera köket, installera en öppen spis eller låna till en ny bil? Då är du inte ensam. Hur förverkligar du din dröm trots betalningsanmärkning?

Läs hela artikeln
ny-pa-bostadsmarknaden-desktop.jpg
21-07-02

Gör detta innan du ger dig ut på bostadsmarknaden

Är du på jakt efter nytt boende? Glöm inte att först säkerställa att du har ett lånelöfte. I den här artikeln har vi samlat det viktigaste du bör veta innan du ger dig ut på bostadsmarknaden.

Läs hela artikeln