Ett modernt bolån som passar fler

På Bluestep Bank kan vi ge fler möjlighet till bolån då vi ser till framtida betalningsförmåga snarare än anställningsform, skuldsaldo eller kredithistorik. Det viktigaste för oss är att du får en trygg ekonomi och kan betala av bolånet varje månad.

Bolånekalkylator - räkna på ditt bolån

Beräkna din månadskostnad genom att fylla i bostadens pris, din kontantinsats och förväntad ränta. Observera att räntan sätts individuellt.

I ett räkneexempel hos Bluestep på 1 500 000 kr med rörlig nominell ränta på 5,74%, 3 månaders rörlig ränta, löptid på 40 år och månatlig amortering är den effektiva räntan 5,93%. Detta inkluderar uppläggningsavgift (2 495 kr) och aviavgift (20 kr/månad för autogiro). Totalt belopp att betala är 3 578 876 kr. Antal betalningar till Bluestep under 40 år är 480 st, vilket innebär en genomsnittlig månadskostnad om 7 456 kr. Detta exempel gäller lån med säkerhet i fast egendom, tomträtt eller bostadsrätt. Exemplet baseras på aktuell ränta den 9 januari 2023. Läs gärna om våra boräntor och vår bolånekalkyl om du vill veta mer.

Steg för steg - bolån

Nöjda kunder - det bästa betyget vi kan få