Lös inkassoskulderna med bolånet

Ring oss på 0770-33 01 00 så ser vi över dina möjligheter tillsammans.

Utmärkt
4.3 av 5 baserat på 456 omdömen

Visste du att det går att lösa inkassoskulder med hjälp av bolånet?

Genom att samla dina inkassokrav i ett bolån kan vi på Bluestep Bank hjälpa dig komma ikapp med betalningarna och få en mer hållbar ekonomi.

Om du hamnar efter med att betala räkningar eller lån kan det gå vidare till inkasso. Med det menar man att företaget, eller personen, som du har en skuld till använder sig av ett inkassobolag för att driva in pengarna genom ett inkassokrav. Oftast lägger inkassobolaget på en extra avgift, så när en betalning går till inkasso behöver du betala både skulden, eventuella förseningsavgifter och avgiften till inkassobolaget.

Om flera inkassokrav samlas på hög kan kostnaderna för dessa sticka iväg och bli svåra att betala tillbaka. Om inkasso inte löses i tid går de vidare till kronofogdemyndighetenLöses inte skulden till kronofogdemyndigheten i tid kan det leda till en tvångsförsäljning av din bostad.

Genom att samla dina inkassokrav, smålån eller andra dyra krediter i ett bolån kan du få andrum i ekonomin och en bättre möjlighet att betala tillbaka på sikt. Vi vill gärna hjälpa dig komma i fas med betalningarna. Ring oss på 0770-33 01 00 eller skicka iväg en ansökan så ser vi tillsammans över dina möjligheter.

Samla dina lån i ett bolån

Vi ger fler möjlighet till bolån oavsett anställningsform eller tidigare kredithistorik.

 • Ansök tryggt och säkert
 • Digitala lånehandlingar
 • Ansökan är inte bindande

Ansök om samlingslån

Läs mer om inkassokrav

Vill du veta mer om inkassokrav och vad det innebär? Här hittar du mer information kring temat.

 • Hur kan jag lösa inkassokrav?

  När en obetald skuld blir till ett inkassokrav tillkommer oftast en dyr avgift. Du löser ett inkassokrav genom att betala tillbaka skulden, eventuella förseningsavgifter och inkassobolagets avgift. Om du har fler inkassokrav kan det bli svårt att betala tillbaka då skulderna läggs på hög och kostnaderna sticker iväg. På Bluestep kan vi hjälpa dig som äger din bostad att lösa dessa genom att baka in dem i ditt bolån. Ring oss på 0770-18 88 38 så berättar vi mer.

 • Kan jag låna på min bostad trots inkasso?

  Om du äger din bostad kan vi hjälpa dig baka in andra skulder eller smålån i bolånet. Ring oss på 0770-18 88 38 så berättar vi mer.

 • Kan jag ta ett nytt bolån trots inkasso?

  På Bluestep kan du ha möjlighet att ta ett nytt bolån trots att du har, eller har haft, skulder hos inkasso. Ring oss på 0770-18 88 38 så berättar vi mer.

Välkommen som du är.

Inkluderande

Bluestep Bank är en renodlad bolånebank som sedan 2005 ger fler möjlighet till bolån och en bättre privatekonomi. Vi välkomnar dig oavsett hur du jobbar, vad du har för bakgrund eller var i livet du befinner dig.

Personlig service

Hos oss får du alltid tala med en personlig handläggare som lyssnar, sätter sig in i din situation och försöker ordna en så bra lösning som möjligt. Vi pratar över 20 olika språk och du kan både ringa och chatta med oss.

Tryggt och säkert

Det är tryggt och säkert att ansöka om lån hos oss. Du identifierar dig med BankID i kontakten med oss. Viktigast för oss är att du får bästa möjliga villkor utifrån din situation och att du gör en bra affär som förbättrar din ekonomi.

Nöjda kunder - det bästa betyget vi kan få

4.3 av 5 baserat på 456 omdömen
Våra favoritomdömen
Trustpilot