Vad är ett handpenningslån?

Om du befinner din mellan försäljningen av din befintliga bostad och köpet av en ny kan du behöva ett temporärt lån för att bekosta handpenningen.

På Bluestep Bank har du möjlighet att få ett handpenningslån som motsvarar 10 % av hela köpesumman.

För att få ett handpenningslån måste du ha en befintlig bostad som ska säljas.

Kriterier för att kunna beviljas ett handpenningslån

Vi tar oss tid att lyssna och ser till att sätta oss in i just din ekonomiska situation. Därför gör vi alltid individuella bedömningar, men i det stora hela ska följande kriterier uppfyllas.

  • Du har hela ditt bolån hos Bluestep Bank
  • Du ska ha påbörjat en försäljningsprocess av din nuvarande bostad
  • Lånet är inte större än 10 % av köpeskillingen

Ansök om lånelöfte tryggt och säkert

Har du inte ansökt om ett lånelöfte ännu kan du göra det här. Våra bolånespecialister går då igenom dina förutsättningar tillsammans med dig och kan även då se över möjligheten till ett handpenningslån.

Skicka in din ansökan redan idag så kontaktar vi dig.

Ansök om lånelöfte

Välkommen som du är.

Inkluderande

Bluestep Bank är en renodlad bolånebank som sedan 2005 ger fler möjlighet till bolån och en bättre privatekonomi. Vi välkomnar dig oavsett hur du jobbar, vad du har för bakgrund eller var i livet du befinner dig.

Personlig service

Hos oss får du alltid tala med en personlig handläggare som lyssnar, sätter sig in i din situation och försöker ordna en så bra lösning som möjligt. Vi pratar över 20 olika språk och du kan både ringa och chatta med oss.

Tryggt och säkert

Det är tryggt och säkert att ansöka om lån hos oss. Du identifierar dig med BankID i kontakten med oss. Viktigast för oss är att du får bästa möjliga villkor utifrån din situation och att du gör en bra affär som förbättrar din ekonomi.

Nöjda kunder - det bästa betyget vi kan få

4.2 av 5 baserat på 469 omdömen
Våra favoritomdömen
Trustpilot