Lånelöfte för bolån

Vi förverkligar din dröm om en ny bostad – trots att de andra bankerna säger nej till bolån

Är du egenföretagare, projektanställd eller vikarie? Har du betalningsanmärkningar? I så fall kan det vara svårt att få ett lånelöfte hos de traditionella bankerna när du ska köpa bostad. På BlueStep ser vi möjligheter istället för problem. 

Ett bostadslån hos oss fungerar precis likadant som hos traditionella banker, men det finns två viktiga skillnader. Den första skillnaden är att vi inte kräver att du har en fast anställning för att bli beviljad ett bolån. För även om du har någon av dagens moderna anställningsformer kan du ha råd att betala för ett bolån. Den andra skillnaden är att vi inte dömer dig baserat på din ekonomiska historik, till exempel betalningsanmärkningar eller skulder.

Vi tar oss istället tiden att göra en noggrann helhetsbedömning av varje ansökan och arbetar hårt för att hitta lösningar istället för problem.

  • Köp en ny bostad
  • Enkelt att ansöka
  • Inget krav på fast anställning
  • Betalningsanmärkningar OK
  • Personlig bolånespecialist
1

Kontakta oss

Ring 0770-330 107. Våra bolånespecialister har stor erfarenhet av olika typer av situationer och lösningar. Du får prata med en personlig specialist om just ditt lånebehov. 

2

Utvärdering av dina möjligheter

Din bolånespecialist gör en individuell bedömning och undersöker dina möjligheter att köpa en ny bostad.

3

Besked

När din bolånespecialist har gått igenom ditt ärende får du oftast ett besked om lånelöfte direkt på telefon. Om lånelöftet beviljas får du även reda på den preliminära boendekostnaden.

Läs om hur vi har hjälpt andra som fått nej av de traditionella bankerna