Refinansiera med bostaden som säkerhet

Vad är en refinansiering?

Refinansiering innebär att du ersätter dyra smålån, krediter eller avbetalningar med ett enda större och billigare lån. Hos Bluestep Bank kan du som bostadsägare samla skulder i ditt bolån med en lägre ränta och därmed sänka din månadskostnad.

Att ta ett lån hos bilhandlaren eller att köpa sängen på avbetalning kändes som en god idé när du stod i butiken. Men sammantaget blev räntekostnaden för dessa köp väldigt hög och i efterhand är det bättre att samla dessa köp i ett större och billigare lån till en lägre ränta. På så sätt skulle du sänka din månadskostnad och få en mer hållbar ekonomi.

Ja, så kan det se ut när en refinansiering blir aktuell. På Bluestep Bank kan vi hjälpa fler bostadsägare att refinansiera smålån, krediter och avbetalningar med hjälp av bolånet. Vi lägger mer fokus på kundens framtida betalningsförmåga än ekonomiska historik eller anställningsform. Därför kan vi hjälpa fler till en bättre ekonomisk situation.

Kan jag refinansiera hos Bluestep Bank?

För att refinansiera hos oss måste du äga din bostad och ha ett låneutrymme i ditt bolån. Till skillnad från traditionella banker välkomnar vi egenföretagare, timanställda och de som haft en mer komplex kredithistorik. Det gör att vi kan inkludera och hjälpa fler till en bättre ekonomisk situation.

Krav på bostaden du vill belåna

  • Ägs av dig som privatperson.
  • Värd minst 300 000 kr.
  • Hyrs inte ut i andra hand.
  • Används inte för kommersiella ändamål.
  • Kan belånas upp till 85 % (fritidshus 75 %).

Så fungerar det med refinansiering - steg för steg

En ansökan hos oss är inte bindande. Utforska dina möjligheter till refinansiering genom att fylla i vårt ansökningsformulär, eller ringa oss på 0770-33 01 00.

Ansök om samlingslån tryggt och säkert

Vill du undersöka möjligheterna att samla dina lån och krediter i ett bolån hos Bluestep Bank? Skicka in din ansökan redan idag så ser vi igenom dina möjligheter tillsammans.


Ansök om samlingslån

Välkommen som du är.

Inkluderande

Bluestep Bank är en renodlad bolånebank som sedan 2005 ger fler möjlighet till bolån och en bättre privatekonomi. Vi välkomnar dig oavsett hur du jobbar, vad du har för bakgrund eller var i livet du befinner dig.

Personlig service

Hos oss får du alltid tala med en personlig handläggare som lyssnar, sätter sig in i din situation och försöker ordna en så bra lösning som möjligt. Vi pratar över 20 olika språk och du kan både ringa och chatta med oss.

Tryggt och säkert

Det är tryggt och säkert att ansöka om lån hos oss. Du identifierar dig med BankID i kontakten med oss. Viktigast för oss är att du får bästa möjliga villkor utifrån din situation och att du gör en bra affär som förbättrar din ekonomi.

Nöjda kunder - det bästa betyget vi kan få

4.2 av 5 baserat på 399 omdömen
Våra favoritomdömen
Trustpilot