Nystarta ekonomin med ett nystartslån

Ge din ekonomi en chans att komma på fötter igen med hjälp av ett omstartslån, även kallat nystartslån. Ibland blir det inte som man tänkt sig och livet tar vägar som man tidigare aldrig hade anat. En plötslig sjukskrivning eller en skilsmässa kan få ens ekonomi i gungning. Som bostadsägare har du möjlighet att stabilisera din ekonomi igen med hjälp av ett bolån.

Även i situationer då skulderna lett till betalningsanmärkningar, hamnat hos inkasso eller Kronofogden kan det fortfarande finnas chans till att städa upp din ekonomi genom att lösa skulderna med hjälp av ett omstartslån.

Ansök om samlingslån tryggt och säkert

Vill du undersöka möjligheterna att samla dina lån och krediter i ett bolån hos Bluestep Bank? Skicka in din ansökan redan idag så ser vi igenom dina möjligheter tillsammans.


Ansök om samlingslån

Läs mer om omstartslån

Ett omstartslån ger dig rätt förutsättningar för en nystart och även möjlighet att uppfylla ett viktigt behov som att renovera hemmet. Här hittar du mer information kring om- och nystartslån.

  • Omstartslånet är främst för personer med hög skuldbörda som behöver hjälp att komma på fötter. Genom att lösa dyra skulder och krediter kan du sänka dina månadsbetalningar. Du får chansen att börja om och får en mer stabil och trygg privatekonomi. Lånar du med bostaden som säkerhet kan du låna oavsett anställningsform, även om du i dagsläget saknar fast anställning.

  • Hos Bluestep har du möjlighet att samla dyra skulder och krediter med bostaden som säkerhet. Vid lån med bostaden som säkerhet behöver du inte ha någon fast anställning och du kan ansöka om ett omstartlån även om du har betalningsanmärkningar. Det måste då finnas ett övervärde i bostaden, det vill säga dina skulder behöver vara mindre än 85% av bostadens värde.

  • Smålån med hög ränta och korta löptider innebär inte bara höga månadsbetalningar. Med exempelvis kredit kommer också olika typer av avgifter som aviavgifter, dröjsmålsräntor och förseningsavgifter. Genom att samla lånen kan du få lägre ränta eller längre löptid och få ner månadsbetalningen.

  • Du har även möjlighet att ansöka om att utöka ditt befintliga bolån för behov som är viktiga för din vardag som att köpa bil eller renovera hemmet. Som kund hos oss får du en individuell räntesats baserat på personliga förutsättningar. En personlig lånespecialist som hjälper dig hela vägen från lån till utbetalning.

Välkommen som du är.

Inkluderande

Bluestep Bank är en renodlad bolånebank som sedan 2005 ger fler möjlighet till bolån och en bättre privatekonomi. Vi välkomnar dig oavsett hur du jobbar, vad du har för bakgrund eller var i livet du befinner dig.

Personlig service

Hos oss får du alltid tala med en personlig handläggare som lyssnar, sätter sig in i din situation och försöker ordna en så bra lösning som möjligt. Vi pratar över 20 olika språk och du kan både ringa och chatta med oss.

Tryggt och säkert

Det är tryggt och säkert att ansöka om lån hos oss. Du identifierar dig med BankID i kontakten med oss. Viktigast för oss är att du får bästa möjliga villkor utifrån din situation och att du gör en bra affär som förbättrar din ekonomi.

Nöjda kunder - det bästa betyget vi kan få

Laddar
4.2 av 5 baserat på 522 omdömen
Våra favoritomdömen
Trustpilot