Lån med säkerhet

Kan jag ta ett lån med säkerhet hos Bluestep Bank?

På Bluestep Bank kan du ta ett lån med säkerhet i bostaden. Lånet kan hjälpa till vid köp av ny bostad men också när du vill samla smålån och krediter eller få loss pengar till annat.

Lån med säkerhet

Om du vill få loss pengar till annat eller baka in dyra smålån och krediter kan vi hjälpa dig genom ett lån med säkerhet. Som mest kan du låna upp till 85 procent av bostadens värde. 

Lån med säkerhet vid köp av ny bostad

Hos Bluestep välkomnar vi fler typer av anställningsformer och kan därför hjälpa fler med bolånet. Dessutom har vi förståelse för de som har historiska skuldsaldon eller en komplex kredithistorik.

Låna på din bostad tryggt och säkert

Använd bostaden som säkerhet för att frigöra pengar till t.ex. ett bilköp, en investering i hållbara energilösningar för hemmet eller för att säkra ekonomin vid oförutsedda kostnader.

Ansök direkt

Välkommen som du är.

Inkluderande

Bluestep Bank är en renodlad bolånebank som sedan 2005 ger fler möjlighet till bolån och en bättre privatekonomi. Vi välkomnar dig oavsett hur du jobbar, vad du har för bakgrund eller var i livet du befinner dig.

Personlig service

Hos oss får du alltid tala med en personlig handläggare som lyssnar, sätter sig in i din situation och försöker ordna en så bra lösning som möjligt. Vi pratar över 20 olika språk och du kan både ringa och chatta med oss.

Tryggt och säkert

Det är tryggt och säkert att ansöka om lån hos oss. Du identifierar dig med BankID i kontakten med oss. Viktigast för oss är att du får bästa möjliga villkor utifrån din situation och att du gör en bra affär som förbättrar din ekonomi.

Nöjda kunder - det bästa betyget vi kan få

4.3 av 5 baserat på 456 omdömen
Våra favoritomdömen
Trustpilot