Logga in

Låna med betalninganmärkning

Låna med betalninganmärkning

Drömmer du också om att renovera köket, installera en öppen spis eller låna till en ny bil? Då är du inte ensam. Hur förverkligar du din dröm trots betalningsanmärkning?

Betalningsanmärkningar kan drabba vem som helst

Det är vanligt att vilja låna pengar till andra saker än sitt boende, som till exempel renoveringar. Ibland kan anledningar som en betalningsanmärkning göra att lånet inte beviljas. En betalningsanmärkning är en uppgift om att du inte har betalat en skuld eller en faktura i tid. För privatpersoner ligger en betalningsanmärkning kvar i registren i tre år. Det kan drabba vem som helst och anledningarna till det är många. Det kan vara missförstånd, sjukdom, pengar som uteblivit, post som har försvunnit eller bara en stressig vardag. Det spelar egentligen ingen roll eftersom betalningsanmärkningen tyvärr ligger där den ligger.

Vi ser dina möjligheter

De flesta banker idag gör en standardiserad kreditprövning av dig som söker lån. Om de inte tar hänsyn till omständigheterna kan det utesluta många människor. Vi på Bluestep fokuserar istället på dina framtida möjligheter och kan bevilja dig ett lån även om du har en betalningsanmärkning. Vi tror att de flesta har både förmågan och viljan att ge sin framtid en ny riktning. Ge därför inte upp din dröm utan undersök dina möjligheter istället.