Logga in

Omstartslån hos Bluestep

Mer om omstartslån

Ett omstartslån ger dig rätt förutsättningar för en nystart och även möjlighet att uppfylla ett viktigt behov som att renovera hemmet.

Omstartslånet är främst för personer med hög skuldbörda som behöver hjälp att komma på fötter. Genom att lösa dyra skulder och krediter kan du sänka dina månadsbetalningar. Du får chansen att börja om och får en mer stabil och trygg privatekonomi. Lånar du med bostaden som säkerhet kan du låna oavsett anställningsform, även om du i dagsläget saknar fast anställning.

Två sätt att samla lånen

Du kan antingen samla lånen med bostaden som säkerhet eller med ett vanligt privatlån. Vid lån med bostaden som säkerhet behöver du inte ha någon fast anställning och du kan ansöka om ett omstartlån även om du har betalningsanmärkningar. Om du inte har någon bostad som du kan belåna finns har du möjlighet att ta ett omstartslån utan säkerhet. I det fallet gäller andra kriterier. Du behöver ha en fast inkomst, max tio betalningsanmärkningar och du får inte ha skulder hos Kronofogden.

Varför ska man samla lånen?

Smålån med hög ränta och korta löptider innebär inte bara höga månadsbetalningar. Med exempelvis kredit kommer också olika typer av avgifter som aviavgifter, dröjsmålsräntor och förseningsavgifter. Genom att samla lånen kan du få lägre ränta eller längre löptid och få ner månadsbetalningen.

Individuella lösningar

Du har även möjlighet att ansöka om lån för behov som är viktiga för din vardag som att köpa bil eller renovera hemmet. Som kund hos oss får du en individuell räntesats baserat på personliga förutsättningar. En personlig lånespecialist som hjälper dig hela vägen från lån till utbetalning.

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies här