Korttidslån

Ett korttidslån innebär att du lånar pengar under en begränsad period, för att exempelvis köpa eller renovera en bostad som du sedan planerar att sälja.

Korttidslån hos Bluestep

Vi erbjuder korttidslån för upp till 80 % av din bostads marknadsvärde. Det lägsta lånebelopp är 150 000 kronor och den maximala lånetiden du kan välja är 12 månader. Kortare tid går också bra. Du kan när som helst under låneperioden betala tillbaka ditt lån utan extra kostnader.

Inga månadsbetalningar

Vi har redan dragit av kostnaderna för lånet från det belopp som sätts in på ditt bankkonto. Du slipper därför betala på lånet varje månad. Räntan är densamma under hela lånetiden. Det betyder att du redan från dag ett vet exakt vad lånet kostar dig.

Alla dina lån läggs hos Bluestep

Vi har som villkor för korttidslån att samtliga bolån på bostaden finns hos oss. Detta fär att vi ska ha vad som kallas “pant med bästa rätt”.

Återbetalning av lånet

När lånetiden är slut måste det lånade beloppet plus ränta betalas tillbaka. Vanligtvis sker det genom att bostaden säljs. Ett annat sätt att lösa skulden, är att ta ett vanligt bolån hos en annan långivare.

I behov av ett korttidslån?

Kontakta oss