Kategorier

Hur kan Bluestep Bank säga ja när andra långivare säger nej?

Det som skiljer Bluestep Bank från traditionella banker är att vi fokuserar mer på dina framtida möjligheter att betala för ett bolån än på din ekonomiska historik.

 

Bluestep Bank är alternativet för de som har sin försörjning utanför den vanliga bankens mall men som för den sakens skull klarar av att betala för ett bolån. Vi hjälper bland annat vikarier, timanställda och egenföretagare med bolån.

 

Majoriteten av de traditionella bankerna har en automatiserad och oftast enkelspårig bedömning som till stor del baseras på din kredithistorik. Har du någonting som sticker ut i bedömningen, exempelvis en betalningsanmärkning eller en typ av inkomst som inte accepteras riskerar du att få avslag på din låneansökan.

 

Vi bryr oss om din framtida betalningsförmåga istället för din historik. Självklart är det viktigt för både dig och för oss att du klarar av att betala för lånet. Därför gör våra lånespecialister en noggrann helhetsbedömning av din situation och räknar på dina totala månadskostnader för att hitta den bästa lösningen för just dig.