Huslån

Ett huslån är ett bolån som används för att finansiera köpet av ett hus. Huslån fungerar på samma sätt som ett bolån. När du lånar för köp av ett hus används huset som säkerhet för lånet, vilket innebär att långivaren har en pant på lånet ifall du skulle få problem med att betala tillbaka lånet.

Ett huslån går att ta oavsett om du ska köpa villa, radhus eller fritidshus. Hos Bluestep kan du ansöka om lånelöfte om du är i behov av pengar för köp av ett hus.

Vi gör en individuell bedömning av varje ansökan och tar hänsyn till många olika typer av inkomster i vår kreditbedömning. Du behöver därför inte ha en fast anställning för att bli beviljad ett huslån hos Bluestep. Många vikarier, egenföretagare och projektanställda har idag sitt huslån hos oss.

Din betalningsförmåga och framtida möjligheter anser vi är viktigare än din ekonomiska historik. En betalningsanmärkning eller skuld behöver därför inte vara ett hinder för ett huslån. Det viktigaste för oss är att du har råd att betala av på ditt lån varje månad och får en trygg ekonomi.

Ansök om lånelöfte

Tillbaka till ordlistan