;

Bluestep Bank i samarbete med Restate

Ombilda din bostad med hjälp av Bluestep Bank

Drömmer du om att äga din bostad men nekas lån för att du saknar fast anställning eller har betalningsanmärkningar? Vi vill att fler ska ha rätt att äga sitt eget boende. Kom vidare med Bluestep Bank.

Hur kan Bluestep Bank hjälpa mig?

Det viktigaste för oss är inte hur du jobbar utan att du kan betala för ditt lån. Vi ser därför till hela din ekonomi och kan räkna på fler typer av anställningsformer och inkomstkällor i vår kreditbedömning. Vi kan bland annat hjälpa dig som får din inkomst från:

  • Vikariat
  • Timanställning med OB-tillägg
  • Eget företag
  • Projektanställning

Möjlighet att låna utan kontantinsats

När man köper en bostad behöver man vanligtvis betala minst 15% i kontantinsats eftersom man endast får låna max 85% av bostadens värde, men vid ombildning till bostadsrätt har du möjlighet att låna till hela beloppet inklusive kontantinsatsen.

Framtiden betyder mer än historien

Istället för att fastna vid din ekonomiska historik väljer vi att blicka framåt. Har du till exempel en betalningsanmärkning sedan tidigare kan det finnas möjlighet att få lån ändå. Då det viktigaste för oss är att du kan betala för ditt lån ser vi gärna över dina möjligheter.

Bluestep Bank är en marknadsledande och lösningsorienterad bank och varje år får tusentals blivande bostadsägare en trygg och stabil ekonomi med hjälp av Bluestep Bank.

Skicka en ansökan redan idag så kontaktar vi dig. Du kan även chatta med oss eller ringa oss på 0770-33 01 00 så går vi igenom dina möjligheter tillsammans. 

Ansök om lånelöfte för köp av bostad

Skicka in din ansökan redan idag så kontaktar vi dig och går igenom dina förutsättningar och möjligheter till bolån.

Ansök om lånelöfte