2022-12-21 | Bluestep Bank inleder samarbete med Amazing Leaders för att stärka bolagets ledarskap för framtiden

I tider av snabba förändringar både vad gäller affärsklimat och vår omvärld, är ett solitt, starkt och delat ledarskap centralt för att vara i framkant av marknaden och för att säkerställa kunskapen att omfamna förändringar som nya möjligheter.

För att rusta bolagets ledare för framtiden har Bluestep Bank bestämt att investera i ett skräddarsytt ledarskapsprogram utvecklat och lett av Amazing Leaders som kommer att löpa under hela 2023. Programmet inkluderar alla i ledarskapsposition på samtliga marknader där Bluestep Bank finns idag.  

“Att utveckla ett starkt ledarskap präglat av mångfald är centralt för vilket framgångsrikt företag som helst och jag är stolt över att arbeta på ett bolag som investerar så här kraftfullt, inte enbart för högre chefer, utan för alla i ledarskapsposition. Amazing Leaders har en fantastisk meritlista vad gäller att skräddarsy program för bolag och i tider som präglas av ”det nya normala”, så är kraven på ett diversifierat och flexibelt ledarskap högre än någonsin tidigare. Detta är ett viktigt steg i att stärka upp våra ledare för framtiden och jag ser verkligen fram emot att följa processen under det kommande året”, säger Caroline Redare, tillförordnad Human Resource Manager på Bluestep Bank.

Bluestep Bank strävar efter att vara en arbetsplats präglas av mångfald och inkludering och som ger möjlighet för självledarskap. Vi är en arbetsplats som uppmärksammar och belönar personligt driv och vi uppmuntrar våra medarbetare att utmana sig själva för att fortsätta växa.

“Nu, mer än någonsin, behöver organisationer och företag förbereda sig för en framtid i konstant förändring. Innovativa företag behöver ha ledare med ett ”growth mindset” och med ett gemensamt språk. Bluestep Bank är beviset för att detta kan göras på nordisk basis”, säger Sofia Bågstam, ledarskapskonsult på Amazing Leaders.