Logga in

Billån

Ett billån är när du lånar för att köpa en bil. När du tar ett billån måste du betala minst 20% av bilens värde kontant och bilen utgör då säkerhet för billånet. Bluesteps privatlån kan användas för köp av ny eller begagnad bil utan krav på säkerhet.

Du kan använda dig av Bluesteps privatlån för att finansiera köp av en ny eller begagnad bil. Till skillnad mot ett klassiskt billån behöver inte bilen användas som säkerhet. Du kan därmer låna till hela beloppet utan krav på kontantinsats.

Oavsett om du köper privat eller genom en bilhandlare går det alldeles utmärkt att ta ett privatlån för köp av bil hos oss. Om du vill ansöka om ett privatlån för köp av bil gäller samma krav och villkor som för andra typer av privatlåne-ärenden. Exempelvis behöver du ha en fast inkomst för attlånet ska beviljas.

Hos oss är det möjligt att bli beviljad ett privatlån för köpa av bil trots betalningsanmärkning. Du får högst ha 10 anmärkningar och det totala värdet av betalningsanmärkningarna får ej överstiga 50 000 kronor. 

Ansök om privatlån

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies här