Logga in

Så hjälpte vi andra

Sedan starten 2005 har Bluestep hjälpt tusentals kunder att komma vidare. Vi är inte som andra långivare – vi ser möjligheter istället för problem. Oavsett din anställningsform eller tidigare ekonomiska historik kan vi ha möjlighet att hjälpa dig. Vi är specialister på att hitta individuella lösningar för våra kunder.

Läs våra kundberättelser

lan-utan-fast-anstallning.jpg

Så fick Maria och Jonas lån trots att de saknar fast anställning

Maria och Jonas hade trots stabil inkomst svårt få ett lån beviljat av deras vanliga bank – anledningen? De saknade fast anställning. Läs hur de fick hjälp av oss på Bluestep att låna med bostaden som säkerhet.

Läs hela artikeln
halverade-manadsbetalningar.jpg

Så halverade Anna och Olof sina månadsbetalningar

Har du dragit på dig dyra smålån och krediter? Med enkla grepp kan du sänka din månadsbetalning och få bättre kontroll på ekonomin. Läs hur pensionärerna Anna och Olof fick hjälp att sänka sina månadsbetalningar och bli kvitt sina skulder.

Läs hela artikeln
case-madeleine.jpg

Så sänktes familjens månadsbetalningar

När Tom blev av med sitt arbete hamnade familjen i en ekonomisk ond cirkel. De fortsatte konsumera som tidigare och hamnade efter med räkningar, något de försökte täcka med blancolån men till slut blev situationen ohållbar. Med hjälp av Bluestep kunde familjen lösa sina lån och krediter och fick en betydligt lägre månadsbetalning på köpet.

Läs hela artikeln
case-mehmet.jpg

Egenföretagaren Mehmet fick hjälp med bostadsaffären

När Mehmet och hans fru väntade tillökning och ville köpa större boende sade banken nej. Hans firma gick bra men då han investerat vinsten i bolaget hade han en för låg deklarerad inkomst. Mehmet vände sig till Bluestep som granskade firmans ekonomi, såg att kalkylen gick ihop och beviljade ett lån.

Läs hela artikeln
indraget-lanelofte.jpg

Så fick vikarien Gabriella möjlighet att köpa lägenhet

Att inte ha en fast anställning kan göra det svårare att starta sitt familjeliv. När Gabriella ville flytta ihop med sin pojkvän och köpa en gemensam lägenhet nekades hon lån av sin vanliga bank, detta trots att hon hade en ordnad ekonomi.

Läs hela artikeln