Logga in

Så hjälpte vi andra

Sedan starten 2005 har Bluestep hjälpt tusentals kunder att komma vidare. Vi är inte som andra långivare – vi ser möjligheter istället för problem. Oavsett din anställningsform eller tidigare ekonomiska historik kan vi ha möjlighet att hjälpa dig. Vi är specialister på att hitta individuella lösningar för våra kunder.

Läs våra kundberättelser

madde-tom-e.jpg

Så sänkte Tom och Madeleine familjens månadskostnader med tusenlappar

Familjens ekonomi hamnade i kläm när Tom blev av med sitt jobb. När Tom och hans fru Madeleine försökte lösa sina lån och krediter fick de ett nej från deras bank. Men Bluestep lyckades hitta en lösning och familjen fick betydligt lägre månadskostnader på köpet.

Läs hela artikeln
maria-skulder-1.jpg

Maria löste sina skulder med hjälp av sin bostad

Maria hade hamnat i en ond spiral. Ett vanligt blancolån blev till flera och så småningom betalades skulderna med hjälp av SMS-lån. Lösningen fanns i hennes bostadsrätt och med hjälp av ett lån med bostaden som säkerhet kunde Maria sänka sin månadsbetalning med 4 000 kronor.

Läs hela artikeln
fast-anstallning-1.jpg

Så fick Maria och Jonas lån trots att de saknar fast anställning

Maria och Jonas hade trots stabil inkomst svårt få ett lån beviljat av deras vanliga bank – anledningen? De saknade fast anställning. Men med bostaden som säkerhet kunde Bluestep hjälpa paret.

Läs hela artikeln
halverade-manadsbetalningar.jpg

Så halverade pensionärerna Anna och Olof sina månadskostnader

Pensionärerna Anna och Olof råkade som så många andra samla på sig flera dyra smålån och krediter. När ekonomin höll på att gå utför lyckades de sänka sina månadskostnader och bli kvitt sina skulder. Läs om hur de gjorde här.

Läs hela artikeln
case-mehmet.jpg

Egenföretagaren Mehmet fick hjälp med bostadsaffären

När Mehmet och hans fru väntade tillökning och ville köpa större boende sade banken nej. Hans firma gick bra men då han investerat vinsten i bolaget hade han en för låg deklarerad inkomst. Mehmet vände sig till Bluestep som granskade firmans ekonomi, såg att kalkylen gick ihop och beviljade ett lån.

Läs hela artikeln