Samla sms lån och sänk din månadskostnad

SMS lån kan låta som en enkel och snabb lösning. Men i längden kan de bli dyrt på grund av höga räntor och avgifter. Vi förklarar hur du kan lösa dem.

Sms-lånen är i regel små men räntorna höga vilket gör att det kan bli oväntat kostsamt. Sms-lån har oftast en mycket kort återbetalningstid med en hög effektiv ränta. Om du inte klarar av att betala tillbaka dina lån finns det risk att du hamnar i en ond cirkel och hela tiden måste ta nya snabba lån för att lösa dina skulder.

Så kan du bli kvitt dina sms-lån

Du kan lösa dina sms-lån på olika sätt. Antingen genom att betala dem direkt eller samla dem i ett större lån till en lägre ränta. Äger du en bostad och har ett låneutrymme kan du som oftast samla sms-lånen i ditt bolån. Det är generellt det billigaste alternativet. Om du inte äger din bostad kan det finnas andra lånegivare som erbjuder ett större blancolån till en lägre månadskostnad än vad dina sms-lån uppgår i.

Vi på Bluestep kan tillsammans med dig som bostadsägare samla dina smålån i ett bolån och därigenom möjligen sänka din månadsbetalning. Om du har en betalningsanmärkning behöver det inte vara ett hinder. Tveka inte att höra av dig till oss så går vi igenom din situation och försöker hjälpa dig att lösa den.

Samla dina lån i
ett bolån

Vi ger fler möjlighet till bolån 
oavsett anställningsform, betalningsanmärkning eller
tidigare kredithistorik.

  • Sänk dina månadskostnader
  • Ansök tryggt och säkert
  • Digitala lånehandlingar
  • Ansökan är inte bindande

Ansök om samlingslån