Vi berättar

Vi berättar om vardagsekonomi och BlueStep

Här hittar du intressanta artiklar och nyheter, berättelser om våra kunder och hur vi har hjälpt dem trots att banken sagt nej. Du hittar även de vanligaste frågorna som vi får och en ordlista med banksvenska.

Artiklar

Läs intressant fakta om vardagsekonomi och lån, tips på hur du kan spara pengar, goda råd till dig som ska köpa bostad och mycket mer! Vi publicerar artiklar löpande så håll utkik här på webben eller på vår Facebook-sida.   
Så hjälpte vi andra

Sedan starten 2005 har vi hjälpt tiotusentals människor till en bättre ekonomisk situation, trots betalningsanmärkningar, skulder eller en inkomsttyp som inte banken accepterar. Här kan du läsa några av berättelserna från våra kunder.
Frågor och svar

Vi får dagligen frågor om allt ifrån hur det går till att låna trots betalningsanmärkningar till hur man öppnar ett sparkonto. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. 

Låna

Spara 

Om BlueStep
Ordlista

Tycker du att det ibland är svårt att hänga med bland alla ord och begrepp inom bankvärlden? Vi har samlat de vanligaste orden och hjälper dig att förstå dem på ett enkelt sätt.