Öppna konto

Det är enkelt att börja spara

Att öppna ett sparkonto hos BlueStep är enkelt och tryggt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och du kan göra dina transaktioner dygnet runt när det passar dig.

Du öppnar enklast ett sparkonto med e-legitimation, det tar bara några minuter och därefter kan du sätta in pengar direkt. Om du inte har någon e-legitimation går det bra att ladda ner och skicka in en ansökan via post.

För att öppna ett sparkonto behöver du vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer och ett konto i en svensk bank. Det går maximalt att sätta in 800 000 kr per person hos BlueStep.  


Behöver du hjälp att öppna ett konto? Se vår utförliga steg-för-steg-guide.

  • Några av marknadens bästa räntor
  • Ett brett urval av sparkonton
  • Hög ränta från första krona
  • Insättningsgarantin gäller för alla sparkonton
1

Identifiera dig med BankID

Klicka på knappen ovan för den typ av e-legitimation som du har, BankID eller Mobilt BankID. Om du inte har någon e-legitimation går det bra att ladda ner och skicka in en ansökan via post.

2

Fyll i dina uppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter och svara på några frågor. Ange även det bankkonto dit du vill ha uttag från BlueStep överförda. 

3

Börja spara!

Du är redo att sätta in dina pengar och börja spara med en konkurrenskraftig ränta. Tänk på att den maximala insättningen per person är 800 000 kr.