Logga in

Gör mer med ditt lån hos oss

Vad har du behov av just nu? Du kan bland annat ha möjlighet att utöka ditt bolån.

Bolån hos Bluestep


Utöka ditt bolån

Om du redan har ett bolån hos oss kan du ha möjlighet att utöka ditt lån om du till exempel behöver pengar till renovering eller någonting helt annat. För att kunna utöka ditt lån behöver det finnas outnyttjat värde kvar att belåna bostaden för. Bostaden får vara belånad till max 85%. För att ansöka om utökning måste du haft ditt bolån hos oss i minst 6 månader och dina inbetalningar måste ha gjorts i tid. Du kan som lägst utöka lånet med 50 000 kr.

När du gör en ansökan om utökning av ditt bolån genomför vi först en ny kreditbedömning för att vara helt säkra på att du klarar av att betala för ditt nuvarande lån plus det utökade beloppet.Privatlån hos Bluestep

Från och med februari 2020 finns det inte längre möjlighet att ansöka om privatlån hos Bluestep. Däremot finns det sådant du som befintlig privatlånekund kan göra med ditt privatlån för att underlätta din ekonomi. För att göra mer med ditt privatlån kräver vi bland annat att du har haft ditt lån hos oss i minst 6 månader och gjort dina inbetalningar i tid.

Ansök om betalningsfri månad

Som befintlig privatlånekund kan du ansöka om att få hoppa över att betala din faktura under en månad när ekonomin är svår att få ihop.

Tänk på att kommande månadsbetalningar ökar något eftersom ränta, amortering och avgifter för månaden som du hoppar över läggs på din totala skuld och fördelas på de återstående fakturorna.

Så gör du när du vill nyttja ditt låneskydd

Bluesteps låneskydd ger dig trygghet om du råkar ut för något oväntat och får svårt att betala för ditt lån. Läs mer om hur du gör en skadeanmälan här

Fullmakt

Behöver du en fullmakt? Här nedan kan du ladda ner en fullmakt. För att fullmakten skall vara giltig behöver vi komma i kontakt med fullmaktsgivaren. Vi kommer därför ringa upp fullmaktsgivaren när fullmakten inkommit till oss.

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies här