Redan kund

Hantera ditt sparkonto hos oss

Logga in med BankID och gör dina transaktioner 24 timmar om dygnet, när det passar dig. Om du inte har BankID hittar du blanketter för manuell hantering längst ner på den här sidan. Du är också välkommen att ringa oss på 0770-332 002.

Insättningar på ditt sparkonto

Insättningar görs via Bankgiro till bankgironummer 309-4075. Du måste ange ditt OCR-nummer när du gör en insättning på ditt konto. Du hittar ditt OCR-nummer under fliken "Kontoöversikt" när du har loggat in med din e-legitimation. Om du inte har någon e-legitimation kan du sätta in pengar via post eller på ditt bankkontor genom att använda en bankgirotalong. Om du har öppnat ditt konto via post har du fått insättningsblanketter hemskickade. Insättningen brukar finnas på ditt sparkonto inom 1 till 3 bankdagar.

Observera att om du har öppnat ett sparkonto med fast ränta måste den första insättningen finnas på sparkontot inom 28 dagar från det datum du öppnar kontot, sedan stängs kontot för framtida insättningar.
Uttag från ditt sparkonto

Logga in genom att identifiera dig med e-legitimation. Gå sedan till fliken "Uttag". Ange hur mycket pengar du vill ta ut och bekräfta uttaget. Pengarna förs över till ditt utbetalningskonto och finns tillgängliga inom 3 till 5 bankdagar. Om du inte har någon e-legitimation skickar du in uttagsblanketten du fick när kontot öppnades. Du hittar också en uttagsblankett längst ner på sidan. Fyll i blanketten och skicka den till:

BlueStep Servicing AB
Box 825
251 08 Helsingborg


Observera att inga uttag från våra sparkonton med fast ränta kan göras före den bindningstid du valt har passerat. Du kan inte heller avsluta ett fasträntekonto i förtid.
Ändra utbetalningskonto

För att ändra ditt föranmälda utbetalningskonto fyller du i blanketten "Ändring av uttagskonto" som du hittar längst ner på den här sidan. Skicka den till:

BlueStep Servicing AB
Box 825
251 08 Helsingborg

Tänk på att du även måste bifoga en intygad kopia av en giltig ID-handling, exempelvis svenskt ID-kort, körkort och pass.
 

Överföring mellan sparkonton

Logga in genom att identifiera dig med e-legitimation. Gå sedan till "Överföring mellan konto". Ange vilket konto som du vill göra överföringen till och beloppet. Om du inte har någon e-legitimation skickar du in blanketten "Överföring mellan sparkonto" som du hittar längst ner på den här sidan och skickar den till:

BlueStep Servicing AB
Box 825
251 08 Helsingborg


 

Avsluta konto

För att avsluta ditt sparkonto laddar du ner och fyller i blanketten "Avsluta sparkonto" som du hittar längst ner på den här sidan och skickar den till: 

BlueStep Servicing AB
Box 825
251 08 Helsingborg

Pengarna finns normalt på ditt utbetalningskonto 3-5 bankdagar efter att vi mottagit din uttagsblankett. 
Logga in

Logga in med BankID eller mobilt BankID och gör dina transaktioner 24 timmar om dygnet, när det passar dig.

Frågor? Ring oss på 0770-332 002.