Redan kund

Gör mer med ditt privatlån

Du som redan har ett privatlån hos oss har många möjligheter. Utöka ditt lån, ansök om en betalningsfri månad, teckna låneskydd eller sänk dina månadsbetalningar. 

Ansök om tilläggslån

Det är enkelt att ansöka om att utöka ditt befintliga privatlån hos oss. Allt som krävs är att du har haft ditt privatlån hos oss i minst sex månader och att dina betalningar under den perioden har gjorts i tid. Om din ansökan beviljas kan du också ha möjligheten att få en lägre ränta. Det totala lånebeloppet om du har betalningsanmärkningar uppgår till 100 000 kr. 

Ring 0770-330 107 för att ansöka om ett tilläggslån. 
Ansök om betalningsfri månad

En betalningsfri månad innebär att du inte behöver betala din faktura från oss under en månad. Allt som krävs för att ansöka är att du har haft ditt privatlån hos oss i minst sex månader och att dina inbetalningar under den perioden har gjorts i tid. Tänk på att kommande månadsbetalningar ökar något eftersom ränta och avgifter för månaden som du hoppar över läggs på din totala skuld och fördelas på de återstående fakturorna. 

Ring 0770-330 107 för att få hjälp med en betalningsfri månad.
Låneskydd ger dig trygghet

Låneskydd är en försäkring som ger dig trygghet om du råkar ut för något oväntat i livet och då har svårt att betala för ditt privatlån hos oss. Om du blir sjukskriven eller ofrivilligt arbetslös täcker försäkringen månadsutgifterna för ditt lån och vid dödsfall återbetalas hela lånet. 

Ring 0770-330 107 för att lägga till ett låneskydd på ditt lån. 
Förläng löptiden och sänk din månadsbetalning

Genom att förlänga löptiden på ditt privatlån hos oss har du möjlighet att betala mindre varje månad. Det är enkelt att ansöka och vi tar ingen ny kreditupplysning.

Ring 0770-330 107 för att sänka din månadsbetalning.