Om BlueStep

BlueStep – banken som förstår

BlueStep är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden. Vi vänder oss till människor som av någon anledning inte får lån av en traditionell bank.

Vi fokuserar alltid på varje persons ekonomiska möjligheter, snarare än deras tidigare utmaningar. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation och erbjuda en attraktiv helhetslösning för deras lån. Vi erbjuder även ett brett urval av sparkonton med konkurrenskraftiga räntor.

Läs mer om vår verksamhet och affärsidé (svenska)

Ytterligare information om BlueStep och bolagsstyrningen hittar du på vår koncerns webbplats www.bluestepbank.com.

 

Fakta  
Organisationsnummer 556717-5129
Grundades 2005
Antal anställda ca 200 
Kontor

Stockholm
Helsingborg
Oslo

Styrelsens säte

Stockholm

BlueStep Bank AB (publ) är ett svenskt bankaktiebolag med tillstånd att bedriva bankrörelse. Tillstånds- och tillsynsmyndighet är Finansinspektionen. Bolån och sparkonton hos BlueStep administreras av BlueSteps dotterbolag BlueStep Servicing AB i Helsingborg.

Arbeta hos oss

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av entreprenörsanda och engagemang. Du får arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi satsar mycket på intern utveckling och för rätt person finns det goda möjligheter till en spännande karriär.

Karriär på BlueStep 
 

Press

Att vara en utmanare på en lånemarknad i förändring kräver kompetens och erfarenhet. Vi befinner oss i en stark position på marknaden och är angelägna om att bli omnämnda i media på ett korrekt sätt. Vi ser gärna att journalister tar kontakt med oss och vi strävar efter att besvara frågor så snabbt som möjligt.

Pressmeddelanden
PresskontakterPartners

Vi är stolta över våra produkter och vårt företag. Det är därför vi väljer att arbeta med några av de största och mest professionella samarbetspartnerna. Goda relationer innebär mer möjligheter och bättre affärer för alla parter.

Bli vår partner
Finansiella rapporter

Vår ambition är att vara så transparanta och tillgängliga som möjligt. Därför publicerar vi löpande strategisk och finansiell information. Syftet är att ge kapitalmarknaden och andra intressenter en korrekt och aktuell bild av oss och vårt koncept. 

Läs våra finansiella rapporter