Privatlån

Privatlån med räntegaranti

Om du har köpt saker på avbetalning eller har många dyra krediter kan du sänka dina månadsbetalningar genom att samla dina dyra smålån i ett privatlån, även kallat blancolån. Låna för att renovera huset eller till en ny bil – med vår räntegaranti kan vi sänka räntan för att matcha ett erbjudande från annan bank.

Upp till 10 betalningsanmärkningar

För både dig och för oss är det viktigt att du klarar av att betala tillbaka lånet. Men vi tycker att din framtida förmåga att betala för ett lån är viktigare än din historik. För privatlån behöver du ha en fast inkomst, men vi kanske kan säga ja även om du har upp till 10 betalningsanmärkningar. Dock får du inte ha någon skuld hos Kronofogden.

Låneskydd

Om du plötsligt skulle bli ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven kan det bli svårare att betala dina månadsutgifter. Med vårt låneskydd kan du känna dig trygg ändå. Läs mer om låneskyddet.

Lägsta räntan med vår räntegaranti

Om du blir beviljad ett privatlån med lägre ränta hos någon annan långivare sänker vi vår ränta för att matcha det erbjudandet. Det kallar vi en riktig räntegaranti. Läs mer om räntegarantin


Vår lägsta ränta är idag 4,45%.

Önskat lånebelopp
10 000 kr
350 000 kr
Återbetalningstid
1 år
15 år
Din uppskattade månadsbetalning
 kr/mån

Kalkylatorn visar exempel på månadsbetalning (före ränteavdrag) med en nominell ränta på 8,90 %. Ditt exakta månadsbelopp får du med lånebeskedet. Räkneexempel: Ett lån på 200 000 kr med 10 års återbetalningstid och 15,99% ränta har en effektiv ränta på 17,49%, inkl. uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 15 kr. Återbetalning av lånet sker via autogiro. Totalt belopp att betala 404 677 kr inkl. uppläggningsavgift och aviavgifter, vilket motsvarar 3 372 kr per månad. Räntan är rörlig och sätts individuellt och varierar f.n. mellan 4,45% och 26,50%. Exemplet baseras på aktuell ränta per den 10 november 2018.

  • Lån utan säkerhet
  • Samla dyra krediter
  • Enkelt att ansöka
  • Max 10 betalningsanmärkningar
  • Du behöver ha en fast inkomst
1

Ansök

Du ansöker enklast här på hemsidan. Det är kostnadsfritt och du binder dig inte till något. Du kan även ringa 0770-330 107

2

Besked

Vi tar en kreditupplysning och gör en sedvanlig kreditprövning. Du får besked direkt. I vissa fall behöver vi mer uppgifter från dig. I så fall blir du kontaktad av en lånespecialist. 

3

Utbetalning

Pengarna utbetalas till ditt konto så snart du har skivit på skuldebrevet och dina lånehandlingar har godkänts. Du kan välja mellan att signera med e-legitimation eller att skriva på och skicka tillbaka skuldebrevet som du får i din brevlåda.

 

Läs om hur vi har hjälpt andra med ett privatlån