BlueStep-lånet

BlueStep-lånet kan vara lösningen

Oavsett om du vill lösa skulder och dyra lån, renovera huset eller förverkliga en dröm kan BlueStep-lånet vara lösningen för dig. 

BlueStep-lånet är för dig som äger en bostad som är värd mer än vad den är belånad. Då kan du använda det extra värdet till ett lån som passar just dina behov. Hittills har vi löst skulder eller sänkt månadsbetalningarna för 7 av 10 kunder som har valt att lägga om sina lån till ett BlueStep-lån. 

Vi tycker att dina framtida möjligheter att betala för ett lån är viktigare än din ekonomiska historik och vi tar hänsyn till många olika typer av inkomster i vår kreditbedömning – därför kan vi säga ja till fler. 

  • Lös skulder – förbättra ekonomin
  • Renoveringar eller annat
  • Inget krav på fast anställning
  • Betalningsanmärkningar OK
  • En bostad behövs som säkerhet
1

Kontakta oss

Ring 0770-330 107. Våra bolånespecialister har lång erfarenhet av olika typer av situationer och lösningar. Du får prata med en personlig specialist om just ditt behov. 

2

Utvärdering av dina möjligheter

Vi gör en individuell bedömning och undersöker dina möjligheter till ett lån. Oavsett hur ditt behov ser ut försöker vi hitta en lösning som passar just dig.

3

Besked

När vi har gått igenom ditt ärende får du oftast ett preliminärt besked direkt på telefon. Du får även reda på den preliminära kostnaden för lånet.

Läs om hur BlueStep-lånet blev lösningen för andra