Hållbara vardagsval som är bra för miljö och plånbok

Allt fler väljer att göra miljömedvetna val och ser över sin konsumtion när det gäller kläder, mat, inredning och renovering. Hållbarhet blir helt enkelt viktigare för svenska konsumenter. Bluestep Bank vill inspirera fler till att göra hållbara val som gynnar både miljön och plånboken. Vi tror att det bästa sättet att göra det på är genom att dela med sig och ta del av andras bästa tips.

Det är de små valen i vardagen som räknas. Att ta tillvara på sådant som du annars skulle ha slängt eller ta hand om dina befintliga saker är exempel på sådant du kan göra för att hålla kostnaderna nere och samtidigt gynna miljön. Dela med dig av dina bästa tips så att fler kan inspireras till att tänka hållbart i sin vardag! Använd hashtagen #sustainablewallet. 

Under hashtagen #sustainablewallet på Instagram hittar du fler vardagstips. 

View this post on Instagram

Betalt samarbete med @bluestepbank. Att duka fint är något av det roligaste jag vet. Och att duka med sånt man redan har hemma är faktiskt inte så svårt. Speciellt inte den här tiden när man har så mycket grönt utomhus man kan förhöja dukningen med. Och vet ni att för under 50:- kan du få servetter till ett helt sällskap. Ett lakan kostar inte mer. Jag hade till och med ett hemma som jag köpt fel en gång🙌🏻 Så med hjälp av • Lakan • En sax • Jutesnöre • Kaffefilter (till namnetiketterna) • Lim • En penna Och massa vitsippor blev det såhär fint 🌱🤍 Bara klippa eller riva om man vill ha lite fransigt. Jag testade båda varianterna. Jag sydde kanterna på några och några valde jag att ha lite fransigare. Detta är mitt bidrag till en #sustainablewallet sponsrat av Bluestep Bank #vardagstips #BluestepBank

A post shared by Pernilla Portén (@pernillaporten) on

Följ oss på Instagram!

Följ oss på Instagram för fler tips!

Bluesteps Instagram Bluesteps Instagram

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies här