• Telefon 0770-330 107
  • In English
  • info@bluestep.se

Fast ränta med bindningstid

SparkontoPlus med fast ränta passar dig som har kapital som du vet att du inte behöver under den närmaste tiden, och som vill veta exakt vad din avkastning blir.

Välj upp till 7 års bindningstid och få vår bästa ränta

Du kan välja mellan att låta dina pengar förränta sig under 3 månader och upp till 7 år. Högst ränta får du om du kan låta pengarna vara kvar på kontot under 7 år. Observera att inga uttag från våra sparkonton med fast ränta kan göras före den bindningstid du valt har passerat. Du kan inte heller avsluta ett fasträntekonto i förtid.

Överföring från rörligt till fast konto

Har du redan ett rörligt sparkonto hos oss är det enkelt öppna ett nytt fasträntekonto. Logga in som vanligt, öppna ett nytt fasträntekonto och välj sedan "Överföring mellan konton" i kontoöversikten. Pengarna förs omedelbart över till ditt nya konto. För konton med aviseringstid längre än 7 dagar måste ett uttag först göras till det föranmälda utbetalningskontot och därefter sättas in till fasträntekontot. Är ni fler kontohavare på det rörliga kontot måste ni först föra över pengarna till det föranmälda bankkontot för att sedan sätta in dem på det nya fasträntekontot.